De Klimaatjes: Plastic Soep

OVERVIEW

Een vrolijke, educatieve voorstelling over Plasticsoep, gebaseerd op het prentenboek van De Klimaatjes

De Klimaatjes is een succesvolle prentenboekenreeks waarin een groep dieren op eigen- en vaak grappige wijze laat zien hoe je je leefomgeving positief kunt beïnvloeden. En nu brengen we deze avonturen tot leven brengen in een interactieve, vrolijke, educatieve voorstelling.

De voorstellingen gaan gespeeld worden door drie acteurs met zeven levensgrote theaterpoppen. Een voorstelling duurt 45 minuten en bevat liedjes die speciaal gemaakt zijn voor deze voorstelling. De voorstellingen zijn geschikt voor zowel basisscholen als theaters.

Wij zien een rol weggelegd voor ons als culturele sector om iedereen te betrekken en te activeren op maatschappelijke thema’s. De klimaatcrisis, het verlies aan biodiversiteit, de plasticsoep in onze wereldzeeën zijn enkele van de urgente thema’s die onze aandacht en actie vragen. De Klimaatjes maken in de boekenserie en de voorstellingen deze thema’s behapbaar en bespreekbaar voor jonge kinderen. Kinderen ervaren hoe ze met iets kleins grote dingen kunnen bereiken,

De voorstelling is te zien vanaf september 2021 maar is nu al te boeken.

Voor een offerte of meer informatie neem contact op via: verstedenremco@gmail.com

DURATION

45 min

GROUP SIZE

Max 500 personen