Over ons

Bij Create Studios werken wij met veel plezier aan onze uitjes & shows. Wij geloven dat we met goede verhalen en interactief theater iedere bezoeker een unieke uitje aan kunnen bieden. Met een creatieve groep doen wij ons best om u een unieke ervaring aan te bieden! Iedereen heeft zijn eigen achtergrond, dit maakt dat wij een breed scala aan activiteiten kunnen aanbieden. Wij stellen ons dan ook graag aan u voor!

Onze groepsuitjes, personeelsfeesten, bedrijfsuitjes en teamdagen worden begeleid en ontwikkeld door professionele acteurs.

Remco Versteden

De afgelopen jaren ben ik in contact gekomen met veel getalenteerde en creatieve mensen. Met  Create Studios probeer ik die creatieve mensen te laten doen waar ze goed in zijn. Dit zorgt ervoor dat wij unieke theatrale en muzikale groepsuitjes en shows en iedere andere vorm van vrijetijdsbesteding kunnen aanbieden. Mijn rol hierin is simpel, ik zorg dat iedereen kan doen waar hij/zij goed in is. Met andere woorden, ik ben “De regelaar”. Heb je een vraag over wat dan ook (het liefst Create Studios gerelateerd) is de kans groot dat je met mij te maken krijgt. Gelukkig kan ik ook mijn creativiteit kwijt en ontwikkel ik samen met deze groep de concepten en schrijf ik de scripts voor de moordmysteries.

Onze groepsuitjes, personeelsfeesten, bedrijfsuitjes en teamdagen worden begeleid en ontwikkeld door professionele acteurs.

Kaylee Hotinga

Bij Create Studios vervul ik meerdere rollen. Zo ben ik actief als actrice bij Moordspellen, maar sta ik ook regelmatig als host bij andere activiteiten. Daarnaast gebruik ik mijn creativiteit om scripts en concepten te ontwikkelen voor activiteiten zoals Moordspellen & De Buit. Op 30 november 2017 studeerde ik af aan de PABO leiden. Tijdens deze studie heb ik mijn cultuurcertificaat behaald en werkzaamheden verricht voor NT Jong. Dit smaakte naar meer en daarom ben ik mij steeds meer gaan richten op het creatieve culturele vlak. Dit wil ik bij Create Studios gaan toepassen door meer shows te ontwikkelen op het gebied van interactief theater zowel voor volwassenen als voor kinderen.

Onze groepsuitjes, personeelsfeesten, bedrijfsuitjes en teamdagen worden begeleid en ontwikkeld door professionele acteurs.

Bas Vollebregt

Ik ben Bas Vollebregt, 22 jaar en werkzaam als Acteur bij Create Studios. Mijn hobby’s zijn naast acteren, zingen, grimeren en filmen. Van jongs af houd ik mij al bezig met het acteren en stond al op 7-jarige leeftijd op het podium in diverse voorstellingen. In 2018 heb ik een eenjarige opleiding gevolgd bij Theaterschool de Trap te Amsterdam. Als acteur bij Create Studios is het de kunst om goed op elkaar in te spelen en te luisteren naar wat de andere acteurs je geven. Alleen dan creëer je een fantastische beleving voor het publiek. En die beleving, daar streef ik naar!

Onze groepsuitjes, personeelsfeesten, bedrijfsuitjes en teamdagen worden begeleid en ontwikkeld door professionele acteurs.

Tim Schut

Mijn naam is Tim Schut en ik ben een creatieveling met erg veel verschillende interesses. Ik wordt enthousiast van uitdagingen en dit zoek ik dan ook op in mijn werkzaamheden. Hierdoor is geen dag voor mij het zelfde en ben ik altijd met leuke dingen bezig. De ene keer ben ik bezig met editen van promotievideo’s en de andere dag ben ik bezig met de begeleiding van een groep jonge acteurs in de voorbereiding naar een voorstellingenperiode. Binnen Create Studio’s vervul ik de rol van acteur voor de moorddiners en andere belevingsgerichte activiteiten. Erg leuk omdat er veel interactie is met de bezoeker en ik altijd wel in ben voor een gezellig babbeltje!

Onze groepsuitjes, personeelsfeesten, bedrijfsuitjes en teamdagen worden begeleid en ontwikkeld door professionele acteurs.

Floor Bazelmans

Hoi, mijn naam is Floor Bazelmans (9 april 1991) en toen ik 5 jaar oud was zag ik voor het eerst in mijn leven een piano. Meteen was ik verkocht. Mijn ouders kochten een oudje voor me en ik was niet meer weg te slaan. Nu, jaren laten, heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt. In 2017 studeerde ik af aan de Koningstheateracademie als schrijver en zangeres. In de tussentijd heb ik ook de gitaar, de mondharmonica en de ukelele aan mijn instrumentarium toegevoegd. Ik ben begonnen als docent schrijven en zang aan het voorbereidend jaar op de Koningstheateracademie. Daarnaast schrijf ik muziek op maat voor bedrijfsfeesten, theatershows etc. Bij Create Studios zijn mijn bezigheden net zo gevarieerd als in mijn dagelijkse leven. Zo ben ik actief als muzikant, actrice en conceptontwikkelaar. Kortom een muzikale duizendpoot met het enthousiasme van een puppy!

FAQ

Ik wil graag een activiteit reserveren, hoe doe ik dit?

U kunt een groepsuitje of personeelsfeest reserveren door ons te mailen (info@createstudios.nl) . Hier kunt u de gewenste datum, tijd, het aantal personen en de activiteit invullen. U ontvangt van ons een bevestiging van uw reservering.

Wanneer is mijn reservering definitief?

Uw groepsuitje of personeelsfeest is definitief wanneer u een mondeling of schriftelijk akkoord geeft op de offerte. Vanaf dit moment gelden de algemene voorwaarden, deze worden meegestuurd met de offerte.

Waar worden de activiteiten gehouden?

Onze groepsuitjes worden voornamelijk georganiseerd in Eindhoven. We hebben een aantal mooie en unieke locaties waar we gebruik van kunnen maken zoals het Parktheater Eindhoven, Glowgolf Eindhoven. Maar ook in Den Bosch en Oss mogen wij onze groepsuitjes organiseren in Theater aan de Parade en Theater Lievekamp.

 

Waar kan ik parkeren in Eindhoven?

Zowel Parktheater Eindhoven als Glowgolf Eindhoven hebben beide een eigen parkeerplaats.  Bij Glowgolf Eindhoven kan er gratis geparkeerd worden, bij Parktheater Eindhoven is een betaalde parkeerplaats.

Hoe kan ik het aantal deelnemers wijzigen?

De opdrachtgever kan de organisator tot 120 uur voor aanvang van het groepsuitje verzoeken het aantal personen in de overeenkomst kosteloos te wijzigen. Binnen de 120 uur mag het aantal deelnemers, in overleg, kosteloos omhoog worden bijgesteld. Naar beneden is niet meer mogelijk.

Hoe kan ik mijn programma annuleren?

Bij annulering door de opdrachtgever is hij het volgende verschuldigd aan de organisator:
Tot 14 dagen voor aanvang van het groepsuitje: Eenmalige annuleringskosten van € 25,-. / Binnen 14 tot 8 dagen voor aanvang: 35% van de arrangementsprijs. / Binnen 7 tot 5 dagen voor aanvang: 60% van de arrangementsprijs / Binnen 4 dagen voor aanvang: 100% van de arrangementsprijs.

Is het mogelijk activiteiten te combineren?

Jazeker, alle groepsuitjes en personeelsfeesten kunnen op maat worden gemaakt. Wij stellen het complete programma samen aan de hand van uw wensen.

Wat gebeurd er als het slecht weer is?

Al onze groepsuitjes en activiteiten kunnen, afhankelijk van de locatie, binnen worden georganiseerd. Het personeelsfeest kan dus altijd doorgaan. De uitzondering hierop zijn extreme weersomstandigheden of veiligheidsrisico’s waardoor een deel van de deelnemers niet naar de locatie kan komen.

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Alle prijzen voor onze groepsuitjes en personeelsfeesten zijn inclusief BTW.

Is er een speciale prijs voor grote groepen?

Door onze samenwerking met Parktheater Eindhoven zijn wij in staat grote groepsuitjes te organiseren. Bent u met een groep groter dan 75 personen? Dan ontvangt u een aparte offerte.

Zijn er bijkomende kosten?

De offerte die wij hebben gestuurd is compleet. Er zijn geen bijkomende kosten!

Zijn de activiteiten inclusief consumpties?

Onze groepsuitjes en personeelsfeesten zijn te combineren met arrangementen zodat er consumpties bijzitten. Zowel losse consumpties als complete arrangementen met drankafkoop zijn mogelijk.

Wat is het minimum aantal personen per activiteit?

Dit verschilt per activiteit. Activiteiten in het Parktheater Eindhoven worden georganiseerd vanaf 30 personen.

Sommige activiteiten, zoals Ik Hou Van Holland, worden bij Glowgolf Eindhoven georganiseerd vanaf 12 personen.

Mijn groep is kleiner dan het minimum aantal personen. Kan ik dan wel boeken?

U kunt dan gewoon uw groepsuitje of personeelsfeest boeken. U betaald vervolgens wel gewoon voor het minimum aantal personen.

Wat gebeurd er als we te laat zijn op de geboekte activiteit?

Wij plannen onze groepsuitjes ruim in, desalniettemin spreken we met de opdrachtgever altijd een eindtijd af waaraan wij ons houden.