Welkom bij Create Studios.

De leukste interactieve voorstellingen voor jong en oud!

Wij bieden de leukste uitjes aan door heel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in interactieve voorstellingen met een unieke beleving. Zo maken wij vaak gebruik van acteurs en muzikanten en minder gebruik van digitale middelen. Dit zodat u met uw gezelschap optimaal kunt genieten van een avondje uit. 

Voor een top verzorgde avondje uit bent u bij ons aan het juiste adres!

Altijd een uniek avondje uit!

Alle voorstellingen bij Create Studios worden, in overleg, op een unieke manier samengesteld. Hierdoor passen deze perfect bij u en uw gezelschap!

Op locatie

Onze voorstellingen worden voornamelijk georganiseerd in het theater. Maar een avondje uit kan ook op een locatie naar keuze worden gehouden!

Boek nu online!

Wilt u één van onze interactieve voorstellingen boeken, of heeft u vragen over een activiteit? Neem dan contact op via: info@createstudios.nl of bel met 06-48583536

Aan de slag bij Create Studios!

Wil jij een uniek avondje uit voor je bedrijfsuitje? Bij Create Studios ben je altijd aan het juiste adres!

De Klimaatjes

De Klimaatjes is een succesvolle prentenboekenreeks waarin een groep dieren op eigen- en vaak grappige wijze laat zien hoe je je leefomgeving positief kunt beïnvloeden. Wij brengen deze avonturen tot leven brengen in interactieve, vrolijke, educatieve voorstellingen voor het jonge kind!

Tourists

Do you have English friends or colleagues? No problem, we also offer our activities in English. Contact us at: info@createstudios.nl or call 06-48583536

Moordmysterie

Een inmiddels succesvol concept, geboekt door vele theaters in midden en zuid Nederland. Zorg ervoor dat je de juiste vagen stelt aan de verdachten, los de puzzels op en vind de moordenaar! Een soort Cluedo en Escaperoom in één.

Bedrijfsuitje

Zoekt u naar een uniek bedrijfsuitje dat past bij uw bedrijf? Bij Create Studios maken wij onze voorstellingen volledig op maat. Informatie en feitjes over het bedrijf kunnen worden verwerkt in de voorstelling om de unieke belevenis te creëren!

5

Interactieve voorstellingen

217

GROEPEN

9981

SPELERS

Groepsuitjes

Alle informatie over onze activiteiten en groepsuitjes! Alle prijzen zijn incl BTW!

Wilt u een overzicht van alle activiteiten? Klik dan hieronder!

De Klimaatjes gaan het theater in!

De Klimaatjes is een succesvolle prentenboekenreeks waarin een groep dieren op eigen- en vaak grappige wijze laat zien hoe je je leefomgeving positief kunt beïnvloeden. Wij gaan deze avonturen tot leven brengen in interactieve, vrolijke, educatieve voorstellingen!

Wij zien een rol weggelegd voor ons als culturele sector om iedereen te betrekken en te activeren op maatschappelijke thema’s. De klimaatcrisis, het verlies aan biodiversiteit, de plasticsoep in onze wereldzeeën zijn enkele van de urgente thema’s die onze aandacht en actie vragen. De Klimaatjes maken in de boekenserie deze thema’s behapbaar en bespreekbaar voor jonge kinderen. Kinderen ervaren hoe ze met iets kleins grote dingen kunnen bereiken, voor zichzelf én voor anderen.

De voorstellingen gaan gespeeld worden door drie acteurs met zeven levensgrote poppen. Een voorstelling duurt 45 minuten en bevat vijf liedjes, speciaal gemaakt voor de voorstelling. De voorstellingen zijn geschikt voor zowel basisscholen als theaters.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden of deze prachtige voorstelling boeken voor jouw theater of school? Neem dan contact op via: verstedenremco@gmail.com of bel met 06-48583536.

naar het strand

Moorddiner

Schuilt er een rechercheur in je? Ben je goed met puzzels en codes? Kun je logisch nadenken? Dan zou je weleens de moord op kunnen lossen. Een nieuw concept van Create Studios, probeer er met een team van minimaal twee en maximaal zes personen in acht rondes achter te komen wie de dader is.

Doe de opdrachten, ondervraag de verdachten en los de moord op. Een soort Cluedo en Escaperoom in één, aan je eigen tafel mét borrelhapjes. Het spel is avondvullend en minstens één teamlid moet in het bezit zijn van een smartphone. Durf jij het aan?  

Komend seizoen organiseren wij dit bij verschillende theaters door heel Nederland. Wil je weten welke theaters? Bekijk dan onze facebookpagina: Create Studios

Interactief theater

Ben onderdeel van je eigen film of theatervoorstelling. Dat is de intentie bij veel van onze activiteiten, wij noemen dit interactief theater. Zo ben je bij De Buit een Crimineel die zo veel mogelijk moet stelen van de bewakers. Of je gaat aan de slag als detective tijdens het Moordmysterie en je ondervraagd de verdachten! Zo creëren wij een unieke belevenis voor uw groep.

Escape Room

Wij houden ervan om onze groepen uit te dagen. Dus zoek je een bepaalde moeilijkheidsgraad in je groepsuitje? Geef dit dan vooral aan ons door. Veel van onze activiteiten bevatten ingewikkelde codes, opdrachten en puzzels. Deze kunnen afhankelijk van de wens van de groep aanpassen.

Onbegrensde mogelijkheden

Mocht u specifieke wensen voor uw groepsuitje hebben laat dit ons vooral weten. We hebben een hele getalenteerd groep artiesten binnen ons bedrijf. Wilt u bijvoorbeeld een eigen lied om een speciale gelegenheid te vieren. Of lijkt een minivoorstelling over de geschiedenis van uw bedrijf wel passend. Wij staan open voor alle ideeën en bekijken graag de mogelijkheden.

CONTACT

Heeft u vragen over een van onze groepsuitjes of bedrijfsuitjes? Neem dan hieronder contact op!

Vijfkamplaan 6,
5624 EB Eindhoven

06-48583536

info@createstudios.nl